Предстоящо |  Минали събития |  Празници |  Фестивали и конкурси |  Институти |  Читалища |  Контакти
 

Минали събития

МЕЖДУНАРОДЕН МОТО СЪБОР "НОЩНИ ВЪЛЦИ" 12 ЮЛИ 2019 КЮСТЕНДИЛ
12 07 2019

За осма поредна година Кюстендил ще бъде домакин на международният мотосъбор "Нощни вълци". Събитието ще бъде открито на 12 юли 2019 г./петък/ от 20.30 часа, в двора на бившето оздравително училище в лесопарк "Хисарлъка".Организатор е клуб „Нощни вълци”  и Община Кюстендил.

Очаква се в международния мото събор  да се включат  десетки любители на мотоциклетите от България, Македония, Сърбия, Босна, Русия и Черна гора. Програмата ще започне с  водосвет за здраве на всички мотористи и техни близки и ще продължи с атрактивни игри като надпиване с бира, канадска борба, най-много хора на един мотор.

В събота, 13 юли  от 13 часа ще започне традиционна  обиколка на града, след което мотористите  ще поднасат   цветя на паметника на дядо Ильо Войвода и на загиналия техен приятел моторист Кольо Главата.След това на централния пл.Велбъжд ще има демонстрации на  атрактивно каране на мотоциклети , АТВ –та и скутери.

По- късно вечерта програмата продължава с разнообразни игри като оригинална татуировка,  бавно каране на мотор и др. За доброто настроение на всички ще се погрижат родни рок музиканти.

 


Previous page
Важни културни събития

Културен календар

Годишен календар: 2020
ел. поща:
Въведете сумата: осем + девет

С този абонамент ежемесечно ще бъдете известявани с email за културните събития в община Кюстендил.

A1

Видео

Занаяти и изкуства

Добавен профил

Росен Арсов

Росен Арсов

Външни събития

Полезни връзки