Предстоящо |  Минали събития |  Празници |  Фестивали и конкурси |  Институти |  Читалища |  Контакти
 

Външни събития

VII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДОСТЪП НА МЛАДИТЕ ХОРА ДО КУЛТУРА: РОЛЯТА НА ФЕСТИВАЛИТЕ ПО ИЗКУСТВАТА“ 12 АВГУСТ 2019 ВАРНА
12/08/2019

По повод Международния ден на младежта (12 август) Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) и Граждански институт, с подкрепата на община Варна, организират на 12 август 2019 г. в гр. Варна VII-та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДОСТЪП НА МЛАДИТЕ ХОРА ДО КУЛТУРА: РОЛЯТА НА ФЕСТИВАЛИТЕ ПО ИЗКУСТВАТА“.

Основна цел на Националната конференция е да насърчи национално отговорен диалог между всички в областта на културата за създаване на благоприятна, насърчаваща и подкрепяща среда за приобщаването на младите хора към култура в България. По време на конференцията ще бъдат връчени националните годишни награди

ПроКултура“ за принос към разширяването на достъпа на младите хора до култура. През 2019 за пръв път ще бъдат обявени специални награди в категория „Фестивал“ в девет области.

Категория „Държавен културен институт“

Категория „Общински културен институт“

Категория „Културна организация“

Категория „Община“

Категория „Детска градина“ Категория „Училище“

Категория „Гражданска организация“ Категория „Медии“ (телевизия, радио, интернет)

Категория „Фестивал“ (в девет области: Музика; Театър; Танц; Кино; Визуални изкуства; Литература; Фолклор;  Дигитални  изкуства и технологии; Многожанров)

Заявления по образец за номинации за годишните награди „ПроКултура“ следва да бъдат изпратени до 5 август 2019 година по мейл в текстов файл с приложени снимки или видео материали и сканирано заявление, подписано от представителя на организацията в pdf на ел. поща: dostap@barok.bg

В периода от 7-11 август 2019 г. конкурсната комисия ще оцени всички постъпили заявления и ще определи носителите на наградата „ПроКултура“ във всяка от категориите.

Информацията от Вашите заявки ще бъде използвана в подготовката на Националния доклад за достъпа на младите хора до култура.

Допълнителна информация: www.barok.bg

ел. поща: dostap@barok.bg

Повече информация в прикачените файлове.


 

Документи за сваляне:

ПОКАНА VII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ
ПОКАНА ЗА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ „ПРО КУЛТУРА’2019“
ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА НОМИНАЦИЯ ЗА ГОДИШНА НАГРАДА „ПРОКУЛТУРА“ 2019
Previous page
Важни културни събития

Културен календар

Годишен календар: 2020
Годишен календар: 2019
Годишен календар: 2018
ел. поща:
Въведете сумата: седем + осем

С този абонамент ежемесечно ще бъдете известявани с email за културните събития в община Кюстендил.

A1

Видео

Занаяти и изкуства

Добавен профил

Росен Арсов

Росен Арсов

Външни събития

Полезни връзки